Minttu

Minttu Sillanpää

Minttu syntyi 1981 Oulussa kirjastonhoitajaäidin ja toimittajaisän esikoisena. Muutamaa vuotta myöhemmin Mintulle syntyi pikkuveli Ville. Samana vuonna Jonna Tervomaa voitti Syksyn Sävelen kappaleella Minttu sekä Ville. Kappas vaan!

Oulussa Minttu harrasti lapsuutensa ja nuoruutensa aikana innokkaasti ratsastusta, voimistelua sekä uintia, kunnes lähti lukion jälkeen vuonna 2000 Jyväskylään opiskelemaan. Yliopistolla kulttuuriantropologian kandin opintojen ohessa Minttu harrasti yliopistopolitiikka ja oli yliopiston edustajistossa muutaman kauden.

Jyväskylässa Minttu aktivoitui myös Vasemmistonuorissa sekä hieman myöhemmin Vasemmistoliitossa. Vasemmistonuorten toiminnassa Minttu tapasi nykyisen puolisonsa, Jussin, jota Minttu seurasi Porvooseen. Minttu seurasi Jussia myös ammatillisesti jatkaen Etelä-Suomen Vasemmistonuorten piirisihteerinä Jussin lähdettyä tehtävästä.

Vantaalle Minttu muutti kymmenisen vuotta sitten asuen ensin Länsimäessä. Viimeiset seitsemän vuotta Minttu ja Jussi ovat asuneet yhdessä Tikurilassa. Perheeseen kuuluu kaksi lasta. Mintun nykyinen työpaikka on Suomen Elintarviketyöläisten Liitto, jossa Minttu vastaa jäsenviestinnästä ja jäsenhankinnasta.

Vapaa-ajallaan Minttu harrastaa nykyään ratsastusta. Aikaa löytyy myös jalkapallon seuraamiselle. Arvokisoissa suosikkeihin lukeutuvat Suomen ja Hollannin maajoukkueet. Myös dekkarit ovat Mintun intohimo, niin kirjoina kuin telkkarista katsottuina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *