2 vastausta artikkeliin ”Ota yhteyttä

 1. Erkki Keskinen

  Moikka!

  Muutin kesäkuussa Keimolan kaupunginosaan Vantaalle perheeni kanssa. Osoite on Vestrantie 5, eli Keimolan koulun välittömässä läheisyydessä. Koulu on jo poistunut käytöstä yhdeksänkymmentäluvulla ja myyty yksityiselle henkilölle, mutta vanha urheilukenttä on edelleen kaupungin omistuksessa. Kentällä on hyväkuntoiset maalit, tosin ilman verkkoja, ja ajan saatossa hieman muhkuraiseksi muuttunut pelialusta. Kentästä saisi erinomaisen pienellä vaivalla. Sinne tarvitaan verkot maaleihin ja uutta hiekkaa lanattavaksi. Alueella, ja pelkästään jo Vestrantien varrella asuu kymmenittäin lapsiperheitä, mutta lähimmät harrastusmahdollisuudet löytyvät Kannistosta, jonne matkaa kertyy noin seitsemän kilometriä. Haluaisin myös tulevaisuudessa järjestää maksutonta jalkapallokoulua kesäisin lähiseudun lapsille. Minulla on 11 vuotias poika joka on innokas jalkapalloilija, ja itsekin olen pelannut palloa jo yli parikymmentä vuotta. Tästä syystä olisi erittäin hienoa saada meidän kylälle oma jalkapallokenttä ja sen myötä päästä tarjoamaan ilmaista hauskanpitoa ja liikuntaa lapsille, sekä parhaassa tapauksessa jopa edistää kyläyhteisöllisyyttä. Kenttä on kauniilla paikalla pellonlaidalla ja mielestäni harvinaisuus lajissaan, joten on suuri harmi nähdä se tyhjän panttina.

  Otin juuri Sinuun yhteyttä, koska olen itsekin vasemmistonuorten miehiä ja olemme samaa ikäluokkaa. Ilokseni huomasin myös nettisivuillasi vieraillessani, että ymmärrät jalkapallon päälle.

  Kysymykseni kuuluukin: Miten tässä asiassa kannattaisi toimia ja ketä pitäisi lähestyä? Mahtaako Sinulla olla ehkä suhteita henkilöihin jotka näistä asioista päättävät?

  Hintaa kentän kunnostukselle ei varmasti kerry mahdottomasti ja töitä olisimme valmiita tekemään vaikka kaveriporukalla talkoohengessä. Fudis on jees ja liikunta on hyvästä!

  Ystävällisin terveisin,

  Erkki Keskinen
  0407734891

  Vastaa
 2. Marja-Liisa Viljamaa

  Hei ! Tervehdys Kivistöstä. Kivistön markkinat Kanniston koulun pihalla la 10.5. Onko Vasemmisoväkeä ja mahdollisesti Eu-vaaliehdokkaita tulossa paikalle.Jos tarvitaan niin voimme tulla esim jakamaan materiaalia paikalle tms.
  Olen saanut Kari Uotilalta 200 kpl vaalimainoksia jaettavaksi Kivistöön. Ottaisin tasa-arvonkin vuoksi samaan nippuun naisehdokkaankin mainoksia, samalla iltalenkillä jakoon. Tai jotakin yhteismainosta, onko ehdotuksia. alla osoite jolla nipun saa lähettää.
  t. Kauko Niemelä ja Marja-Liisa Viljamaa Miekkatie 13 b 01700 Vantaa

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *